Blijf geloven in jezelf

Droom je dromen, Leef je leven

Over mij

Mijn naam is Harriët Klaassen en ik ben kinder-, levenscoach en coach miskraam verwerken en kinderloosheid. Ik ben getrouwd en woonachtig te Uitgeest (Noord-Holland). Mijn achtergrond is gespecialiseerd gezins- en ouderverzorging (12 jaar) en werken op kinderdagverblijven (18 jaar). Een aantal jaren geleden merkte ik dat ik meer mijn passie wilde gaan volgen, namelijk meer gaan betekenen voor kinderen en volwassenen. Mijn doel is om zowel kinderen als volwassenen, die om welke reden dan ook niet zo lekker gaan, weer goed neer te zetten in hun leefomgeving.
De opleidingen kinder- en levenscoach heb ik een aantal jaren geleden behaald. 
Gaandeweg de laatste opleiding heb ik mij gespecialiseerd in het coachen van zowel vrouwen als mannen die te maken krijgen met het verwerken van een miskraam en het uitblijven van een zwangerschap.
Zelf is mijn rugzakje aardig gevuld. In 1999 verloor ik mijn man aan een hartstilstand terwijl wij midden in de molen zaten om kinderen proberen te krijgen. Dit heeft mij veel verdriet gebracht. Na de verwerking hiervan heb ik dit om kunnen zetten in kracht om anderen mensen hierin te kunnen helpen, begeleiden en te ondersteunen. Verder vind ik het bijzonder om een stukje in het leven van iemand in deze fase mee te mogen maken en daar vanuit de persoon weer in zijn/haar kracht te zetten. 

Mijn visie is:
    ● Oordeel niet
    ● Verwacht het onverwachte
 
Mijn kernwaarden zijn:
    ● Veiligheid
    ● Vertrouwen
    ● Loyaliteit
    ● Humor
    ● Avontuur
    ● Eerlijkheid

Het is mijn taak/wens om zowel jong als oud te helpen weer in zijn/haar kracht te gaan staan. Door vertrouwen en veiligheid te scheppen gaan we samen het avontuur aan om samen in alle eerlijkheid te kijken naar aan wat er aan scheelt en hoe we dit een plek gaan geven. En altijd in combinatie met een dosis humor en loyaliteit.