Een onvervuld verlangen hoeft een vervuld leven niet in de weg te staan

Miskraam verwerking en kinderloosheid - Voor wie?

Als mens heb je dromen en wensen. Een van mijn wensen was dat ik in het jaar 2000 gelukkig getrouwd zou zijn en moeder van 3 kinderen.
Helaas liep dat anders. Drie maanden voordat het jaar 2000 begon, verloor ik mijn man en hadden we ook geen kinderen...
Daarom begrijp ik de gevoelens en emoties zo goed als het verlangen, gemis, teleurstelling, kwaadheid, jaloezie, verdriet en nog vele andere gevoelens die gepaard gaan bij het uitblijven van een zwangerschap of het krijgen van een miskraam.
Je hele toekomstdroom ziet er plotseling compleet anders uit dan dat je had verwacht. 

Als ervaringsdeskundige en coach miskraam verwerken en kinderloosheid help ik je om je gevoelens de ruimte te geven, waardoor je kunt omgaan met je verdriet, onzekerheden en angst waarmee je te maken krijgt. Het uiten van emoties zorgt ervoor dat je sterker en positiever in het leven gaat staan.
Door bewustwording, rust en ruimte kan de situatie veranderen waardoor je weer betekenis en plezier gaat ervaren in je leven.
Dit geef ik jou in een veilige omgeving. We zorgen er stap voor stap voor dat het verlies of de wens een plek in je leven krijgt. Ik zet verschillende methodieken in waaronder de Rejoyce Express.


Ben je hiermee aan het worstelen dan verwelkom ik jou om samen het verdriet aan te gaan en dit een plek te gaan geven in je leven. 

Neem vrijblijvend (telefonisch/e-mail/contactformulier) contact met mij op.

Voel en wees welkom.